Specials

Wild gerechten

Wild gerechten

Bij Meatpoint serveren we weer wild gerechten naast de kaart! Voor liefhebbers een echte traktatie. Alle gerechten zijn als menu, maar ook los te bestellen. 

High Wine

High Wine

Drie mooie gangen met gerechtjes van onze kaart, vergezeld door 3 heerlijke bijpassende wijnen. Op vrijdag en zaterdag kun je tussen 15.00u en 17.00u terecht met minimaal 2 personen voor € 32,50 pp Ook mogelijk met bieren ipv wijn.

Kerstmenu

Kerstmenu

Op 25 december, 1e kerstdag, serveren we bij Meatpoint een kerstmenu. Neem plaats in ons sfeervol versierde restaurant voor een mooi 4 gangen diner. Maak het diner helemaal compleet met een bijpassend wijnarrangement. 

Let op! Op 2e kerstdag, 26 december, zijn wij gesloten!


 
Taco & Tequila Tuesday

Taco & Tequila Tuesday

Elke dinsdag kun je bij Meatpoint terecht voor Taco's en Tequila's! Je besteld de hele avond een taco met een tequila voor € 9.50 Ondertussen zorgen wij ervoor dat jij je in Mexicaanse sferen waant.

Noteer hem in je agenda; élke dinsdag 'Taco & Tequila Tuesday' bij Meatpoint

Wicked Wednesday

Wicked Wednesday

Op woensdag is het Wicked Wednesday bij Meatpoint! Je krijgt dan 20% korting op alle gerechten van je rekening! 🤪 Wie komt er woensdag lekker bij ons eten?

Tataki Thursday

Tataki Thursday

Elke donderdag kun je bij Meatpoint terecht voor Tataki Thursday! Je bestelt deze avond al onze tataki voor € 7,50 per gerecht.
Helemaal lekker met een mooi glas wijn en goed gezelschap ;)

Let's Go Vrijmibo

Let's Go Vrijmibo

Bij Meatpoint kun je vanaf nu elke vrijdag terecht voor een vrijdag-middag-borrel! Een super gezellige middag en avond om te borrelen met vrienden onder het genot van lekker eten en drinken. Elke vrijdag bestel je vanaf 16.00u álle cocktails voor € 7.50 en álle Gin & Tonics voor € 5,- Dus als dat geen feestje wordt... 

Wie zien we vrijdag?

Werken bij Meatpoint