Specials

Meatpoint borrel special

Meatpoint borrel special

Even gezellig met vrienden en familie rond de tafel na een drukke werkdag of juist op je vrije dag even bij kletsen. Borreltijd is daarvoor wel echt ons favoriet! Speciaal om de borreltijd eens even goed op de kaart te zetten in Voorburg heeft Meatpoint een heuse borrelspecial. Een mooie borrelplank van de chef voor 2 personen met voor ieder een biertje of lekker glas wijn voor € 14,95 Elke dag te bestellen tussen 16.00u en 17.00u

Onbeperkt gamba's op woensdag

Onbeperkt gamba's op woensdag

Op de woensdag kun je bij ons onbeperkt gamba's eten. Deze heerlijk verse gamba's worden gebakken in de knoflook met pepertjes en paprika. Deze licht pittige gamba's smaken nog beter met een vers getapt biertje of een glas witte wijn. De onbeperkte gamba's worden geserveerd met verse frieten en een frisse salade. En dat voor maar €23,50! 

Onbeperkt spareribs op dinsdag

Onbeperkt spareribs op dinsdag

Op dinsdag kun je bij ons onbeperkt spareribs eten. Deze smokey ribbetjes zijn langzaam gegaard en zijn afgewerkt met een huisgemaakte barbecuesaus. Bij deze onbeperkte spareribs krijg je verse frieten en een frisse salade. En dat alles voor slechts €16,50.

Cake special

Cake special

Zin in een lekkere cappucino, koffie of thee met een vers gebakje? Elke week serveert Meatpoint weer een ander taartje van de week. Bijvoorbeeld een Dudok appeltaart, New York cheesecake of chocoladetruffeltaart.
Deze combinatie bestel je dagelijks voor € 6,50

3-gangen dagmenu

3-gangen dagmenu

Elke dag bedenkt de chef van Meatpoint speciaal voor jullie weer een nieuw 3-gangen dagmenu, altijd te bestellen voor € 19,50 Om het diner helemaal compleet te maken serveren we een 3 glazen wijnarrangement bij dit menu voor € 9,95

Werken bij Meatpoint