Specials

Onbeperkt gamba's op woensdag

Onbeperkt gamba's op woensdag

Op de woensdag kun je bij ons onbeperkt gamba's eten. Deze heerlijk verse gamba's worden gebakken in de knoflook met pepertjes en paprika. Deze licht pittige gamba's smaken nog beter met een vers getapt biertje of een glas witte wijn. De onbeperkte gamba's worden geserveerd met verse frieten en een frisse salade. En dat voor maar €23,50! 

Onbeperkt spareribs op dinsdag

Onbeperkt spareribs op dinsdag

Op dinsdag kun je bij ons onbeperkt spareribs eten. Deze smokey ribbetjes zijn langzaam gegaard en zijn afgewerkt met een huisgemaakte barbecuesaus. Bij deze onbeperkte spareribs krijg je verse frieten en een frisse salade. En dat alles voor slechts €16,50.

Meatpoint tapasplank

Meatpoint tapasplank

Lekker borrelen met een mooie borrelplank? Probeer eens onze nieuwe tapasplank, gevuld met heerlijk gekruide chickenwings, gamba's piri piri, calamaris en stokbrood. Perfect voor bij een mooi glas wijn of bijvoorbeeld om te delen als voorgerecht. 
Bestel de tapasplank voor € 14,95

Cake special

Cake special

Zin in een lekkere cappucino, koffie of thee met een vers gebakje? Elke week serveert Meatpoint weer een ander taartje van de week. Bijvoorbeeld een Dudok appeltaart, New York cheesecake of chocoladetruffeltaart.
Deze combinatie bestel je dagelijks voor € 6,50

Werken bij Meatpoint