Feestdagen borrel

Hoe kun je nu beter het oude jaar afsluiten of het nieuwe jaar inluiden dan gezellig met z’n allen te proosten met bubbels. Bij Meatpoint hebben we een arrangement samengesteld voor een 2 uur durende borrel in onze bar.

Dit arrangement is te boeken voor minimaal 20 personen a € 25,- per persoon

Ontvangst met oliebollen en een glas Prosecco
Twee uur onbeperkt bier, fris en wijn
Verschillende rondgangen met fingerfood

Uiteraard zijn alle wensen bespreekbaar. Graag nemen we alle mogelijkheden met u door om zo een passend arrangement voor u samen te stellen. Liever een uurtje extra? Voor € 8,50 per persoon kunt u een uur langer van de borrel genieten met een extra rondgang hapjes. Graag maken we een offerte op maat voor u.

1e kerstdag bij meatpoint

Speciaal voor 1e kerstdag hebben we een mooi 4-gangen kerstmenu samengesteld. Dit menu is tijdens 1e kerstdag voor zowel een klein gezelschap als grote groepen te bestellen voor € 39,50 pp. Maak het diner helemaal compleet met een 3-glazen wijnarrangement met mooie bijpassende wijnen voor € 15,50

Lichtjesavond bij Meatpoint

Kerstavond is het feestavond bij Meatpoint! Aan het begin van de avond beginnen we van 17.30 tot 20.30 met een speciaal 3-gangen kerstavond-diner voor € 34,50 pp, daarna proosten we met het diner gezelschap met een glas prosecco van het huis op de feestavond en kan er gezellig aan de bar worden geborreld. De deuren zijn vanaf 21.30 geopend voor publiek en om 22.00u zal niemand minder dan Captain Midnight het restaurant overnemen met een spetterend optreden. Het restaurant is vanaf 21.30u vrij toegankelijk voor iedereen om het optreden bij te wonen. Het belooft een drukke en zeer gezellige avond te worden dus wacht niet te lang met reserveren mocht u het diner willen bijwonen. Het diner dat wordt aangeboden is hetzelfde als 1e kerstdag, alleen dan zonder tussengerecht.

Werken bij Meatpoint